Rólunk

Válassza az ÚjraOtthon ingatlanügynökség tapasztalt ingatlan szakértőit és tudja biztos kezekben az ügyintézés teljes folyamatát!

Eladná vagy kiadná ingatlanát?

Sipos Erika & Sipos Vivien - Ingatlanos testvérek

Sipos Erika és Sipos Vivien vagyunk, testvérek.

Az ingatlanpiacon szerzett többéves tapasztalatunk és elhivatottságunk ösztönzött minket arra, hogy megálmodjuk, majd életre keltsük ÚjraOtthon nevű ingatlanirodánkat. Szolgáltatásunk elérhető Budapest egész területén és Pest megye számos településén.

Küldetésünk, hogy olyan átfogó és egyben minőségi szolgáltatást nyújtsunk, melyben a szakértelem és az ügyfélközpontúság egyszerre van jelen, ennek köszönhetően pedig tulajdonos és vevő egyaránt elégedetten és sikeresen zárják le az ügyletet.

Válassza az ÚjraOtthon csapatát és hozzuk ki a maximumot ingatlan eladásából!

Miben vagyunk egyedülállóak?

Hiszünk benne, hogy a sikeres közös munka az őszinte, értékközpontú, bizalmi kapcsolaton múlik, így ehhez méltón állunk neki minden közös projektnek.

Meggyőződésünk, hogy szolgáltatásunk egy üde színfoltja lesz a magyar ingatlanpiacnak, melyben vevő és eladó egyaránt megbecsülve és biztonságban érezheti magát, és anyagilag is maximálisan megelégedve zárhatja az üzletet.

Mi nem ígérgetünk – mi őszintén, teljeskörűen és a reális tények, statisztikák fényében tájékoztatjuk ügyfeleinket – ha nem is sikeresen zárul együttműködésünk, akkor sem rossz szájízzel gondol majd vissza ránk, erről biztosíthatjuk!

 

Állatvédelem

Az ÚjraOtthon az állatvédelem szolgálatában is!

Szolgáltatásunk igénybevételével Önnel együtt segíthetünk és esélyt adhatunk a bántalmazott és kiszolgáltatott állatoknak. Minden sikerdíjunk 5 vagy 10% – val támogatunk egy aktuális állatmentő akciót – orvosi számlák kifizetésével – így elősegítve azon emberek munkáját, akik nap mint nap, önerejükön felül próbálnak segíteni a bajba jutott állatokon, majd újra otthonba helyezésükben (új gazdi, új család keresése).

Így lett a nevünk ÚjraOtthon! Ha minket választ életet menthet, esélyt adhat plusz költségek nélkül! Ez nem csak marketing alapú plusz szolgáltatás, ezek MI VAGYUNK.

Sipos Erika & Sipos Vivien - Ingatlanos testvérek

Csapatunk

Sipos Erika

Sipos Erika

Ingatlan értékesítő

Sipos Vivien - Ingatlanos testvérek

Sipos Vivien

Ingatlan értékesítő

Rólunk mondták

Vivien segítségét többször is igénybe vettük ingatlan vásárlás és eladás terén egyaránt. Megbízható, korrekt, mindig elérhető, lehet Rá számítani – emellett barátságos és közvetlen személyiség, ezért Ő az az ingatlanos, aki eszünkbe jut, ha úgy alakul az életünk.

Rózsa vélemény
Rózsa

Erika kedves, segítőkész és rugalmas volt mind lakáskiadás, mind lakáseladás alkalmával. Mindkét esetben alaposan átbeszéltünk minden részletet, hogy személyre szabott megoldást tudjon találni számomra. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is kérni fogom segítségét, akár lakáskiadásra, akár eladásra/vásárlásra kerül sor.

Dóra véleméyn
Dóra

Mindenre kiterjedő információt adnak! Segítőkészek úgy a lakások bemutatásában,mint pl a hitel kiválasztásában! Megoldásokat javasolnak. Ha valami problémánk merül fel, akkor azt rugalmasan kezelik! Nagyon kedvesek, szimpatikusak, korrektek! Amit ígérnek, azt betartják! Ajánlani tudom mindenkinek!

Ildikó és családja vélemény
Ildikó

Összehasonlítás