GY.I.K.

Melyek a leggyakoribb kérdések, észrevételek ingatlaneladásnál a az ÚjraOtthon ingatlanügynökség tapasztalatai alapján?

Kérjük olvasd el, hátha te is választ kapsz a kérdésedre!

Igen, valóban vannak, akik el tudják adni az ingatlanjukat, azonban mielőtt belevágunk az értékesítésbe érdemes előre átgondolni pár dolgot: mennyi időt fog elemészteni a hirdetés, az ügyintézés, az ingatlan bemutatása, a vevőkkel való egyeztetések és még sorolhatnánk.

Emellett az sem elhanyagolható szempont, hogy vajon ki tudjuk-e hozni az eladásból a maximumot? Nem mindegy, hogy „csak” találunk egy vevőt, vagy a lehető legjobb piaci áron válunk meg tulajdonunktól.

Mi mind vevőkezelésben, mind az áralku lefolytatásban nagy tapasztalattal rendelkezünk, így a lehető legjobb üzletet tudjuk nyélbe ütni. Az ügyintézés során felmerülő problémák – mint a hitelügyintézés vagy más jogi kérdések – megoldásában is segítünk, így ezek sem gördítenek akadályt egy sikeres eladás útjába.

Minden esetben reális és megfizethető sikerdíjjal dolgozunk, és csak az általunk kiközvetített, eladó által elfogadható, számára megfelelő ajánlat esetén jár a sikerdíjunk. Vagyis csak akkor fizet számunkra, ha munkánkkal valóban elégedett.

Elsődleges célunk, hogy a hozzánk forduló ügyfelek azért dolgozzanak velünk, mert elégedettek, nem pedig azért, mert szerződés köti őket hozzánk. Ennek érdekében ügyfélbarát feltételekkel dolgozunk, nem célunk magunkhoz láncolni az ügyfeleket, így mindenki addig dolgozhat velünk együtt, ameddig ő jónak látja.

Az ÚjraOtthon csapatának megbízása azt jelenti, hogy ugyan azt a szolgáltatást nyújtjuk, mint a többi ingatlanos, csak EGYBEN! Ennek eredménye képpen nem kell egy tucat ügyintézővel és ingatlanossal kapcsolatot tartani és egyeztetni, nálunk elegendő egyetlen személlyel egyeztetni, így időt, pénzt és energiát tud az ügyfél spórolni. Nem kizárólagosság esetén sokszor nem kap elegendő figyelmet az ügyfél, az ingatlan – ha nincsenek megtekintések, általában elmarad a kapcsolattartás. 
Nem utolsó sorban, mi minden sikerdíjunk egy részével egy jó ügyet, az állatvédelmet segítjük.

Nálunk a kiemelt megbízásnál ügyfélbarát feltételeket adunk meg, tehát nincs hűségidő – amennyiben pár hét vagy hónap eltetével úgy gondolod inkább áttérnél a nem kizárólagos megbízáshoz, csupán egy e-mailt kell nekünk írni jelezve, hogy szeretnél másokat is megbízni az ingatlan értékesítésével – nincs anyagi vonzata, a sikerdíj viszont a nem kizárólagos %-val lesz megállapítva amennyiben végül mégis mi adjuk el az ingatlant.

A sikerdíjak meghatározásánál figyeltünk arra, hogy megtaláljuk az arany középutat és kifizethető összeget kelljen szolgátatásunk után fizetned.  
Amennyiben bizalmat szavazol nekünk és csak minket választasz, úgy még ennél is alacsonyabb fix összegben is megállapodhatunk.

Összehasonlítás