Amit ígérünk

Válassza az ÚjraOtthon csapatát és hozzuk ki a maximumot ingatlan eladásából!

Magas szakértelem

Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően olyan minőségi szolgáltatást nyújtunk, amire akár 10 év múlva is elégedetten gondol vissza!

Egyéni ügyfélkezelés

Nálunk az ügyfél nem darabra megy! Hiszünk benne, hogy minden ingatlan és minden eladás egyedi, így személyre szabott szolgáltatást biztosítunk!

Ingyenes tanácsadás

Forduljon hozzánk bizalommal abban az esetben is, ha még csak gondolkozik lakása eladásán vagy információt gyűjt értékesítői segítség bevonásához. Amennyiben személyes szimpátia alapján döntene, szívesen kimegyünk bemutatkozni, illetve tanácsokkal látjuk el.

Minden egy kézben

Több éves múltunknak köszönhetően a folyamatok bármelyik részében tudunk megoldást nyújtani, legyen szó hitelről, energetikai tanúsítványról, költöztetésről, lomtalanításról, stb.

Állatvédelem támogatása

Közvetetten, de ha minket választ akkor Ön is támogatja a kóbor állatok újra otthonra találását. 🙂 Ez azért nem kis jelentőséggel bír, legalábbis a mi és az Ő szemszögükből biztosan nem. Elmondhatatlanul csodálatos érzés látni egy olyan állatot legyen az macska, kutya, bármilyen élőlény amelyiknek a szemébe visszatér a csillogás miután kap az élettől egy szerető gazdit, családot és biztonságban érezheti magát.

Szolgáltatásaink

Helyes ármeghatározás

A piaci árakat – a jelenlegi kínálatot, az ingatlan paramétereit figyelembe véve készítünk egy piaci elemzést melynek során javaslunk egy olyan irányárat amivel elindulhatunk az értékesítés folyamán. Ezt, ha szükséges idővel módosítjuk – így törekszünk az eladási ár maximalizálására ugyanakkor tapasztalatból tudjuk mikor kell árat csökkenteni és mikor nem, így nem hagyjuk megtorpanni az értékesítési folyamatot.

Kiút az ingatlanjogi útvesztőből

Számos olyan jogi és hivatali nehézség van, melybe könnyű belebonyolódni. Több éves tapasztalatunkkal, kapcsolatainkkal segítünk, hogy ezek ne jelentsenek sem akadályt, sem felesleges plusz költséget.

Érdeklődők szűrése – Vevő kezelés

A hívások, érdeklődések kezelése során előszűrjük a vevőket, hogy Önnek már csak a valóban esélyes vásárlókkal kelljen találkoznia. Személyes megtekintés előtt a lakás minden jellemzőjéről tájékoztatjuk az ügyfelet, illetve neki is kérdéseket teszünk fel, mely rámutathat esetleges kizáró tényezőre. Természetesen nem csak az ár a fontos, hanem az is, hogy a vevő megbízható legyen. Ennek érdekében ingyenes hitel előminősítést biztosítunk – így elkerülve az esetleges buktatókat.

Áralku lefolytatása

Az értékesítés egyik legfontosabb része az alkudozás, míg a vevő lefelé szeretné tolni az árat, az eladó megtartani igyekszik azt. Ám egy rátermett vevő könnyedén hozhatja zavarba, amikor azt érezteti: ha nem enged az árból eleget, nem vásárolja meg az ingatlant. Ennek során viszont komoly összegek forognak kockán. Annak érdekében, hogy egy ilyen szituáció ne nehezítse meg a dolgát, segítünk az áralku lefolytatásában is, hogy valóban a legjobb árat kapja ingatlanáért. Igénytől függően ezt szóban is közvetíthetjük – első körben, ezután hivatalos keretek között, írásba foglaljuk.

Ügyvédi képviselet

Szükség esetén a hivatalos ügyek intézéséhez, szerződések készítéséhez saját ügyvédet biztosítunk (tapasztalt ingatlanjogász), így sem a vevőnek, sem az eladónak nem kell erről gondoskodnia.

Együttműködés más közvetítőkkel, értékesítőkkel

Mindig az ügyfél érdekei a legfontosabbak számunkra, így ha kollégák keresnek minket konkrét vevő esetén, mindenképpen biztosítjuk számukra a megtekintést és együttműködést, így nem marad le egy érdeklődőről sem.

Vevőcsalogató hirdetés

Az ingatlan értékesítésének egyik kulcspontja a figyelemfelkeltő hirdetés. Elkészítjük a teljes hirdetést, méretarányos alaprajzzal, mely részletesen és teljeskörűen, korrektül mutatja be az eladni kívánt ingatlant, így kikerülve a felesleges köröket. A lehetőségekhez mérten, próbáljuk a képeken a teret – az előnyöket láttatni az érdeklődő részére.

Újraotthon - vevőcsalogató hirdetés

Hirdetés gondozás

Mivel a hirdetést nem elég csupán elkészíteni, de frissíteni és kezelni is kell, ez plusz időt és energiát jelent, azonban ennek súlyát is levesszük vállairól! Hisszük, hogy a jól kezelt és folyamatosan fenntartott hirdetés, előbb – utóbb meghozza a várva várt vevőt – így a piacon megjelenő új érdeklődők is felfigyelhetnek az eladásra szánt ingatlanra.

Ingatlan bemutatása

Személyes megtekintés során igyekszünk az ingatlan fontos paramétereit és értéknövelő tulajdonságait kihangsúlyozni. Igény esetén a tulajdonos teljes mértékben kivonhatja magát a folyamat alól, kulcs átadása esetén, kulcs átvételi elismervényt készítünk.

Vételi ajánlat - Biztosíték

A vételi szándék biztosítékaként vételi ajánlatot készítünk, mely során a vevő letétbe helyez egy összeget, ezzel kifejezve, hogy a vásárlási szándéka valóban komoly. Amennyiben az eladó ezt a vételi ajánlatot elfogadja, akkor tudjuk folytatni az ingatlan értékesítését, egyeztetni az adás-vétel, a teljes összeg kifizetésének és a birtokba adásnak az időpontját. Így csökkentjük annak kockázatát, hogy a hirdetések törlése után az utolsó pillanatban visszalépjenek a vásárlástól.

Újraotthon - vételi ajánlat

Folyamatos jelenlét

Szolgáltatásunk nem csupán átfogó, de ügyfélbarát is. Tudjuk, hogy az ingatlan eladás során számtalan kérdés, kétség merülhet fel, melyre azonnali válasz szükségeltetik. Tudjuk, hogy a kapcsolattartás egy nagyon fontos tényezője az együttműködésünknek, ezért is ügyféltől – személyes igénytől függően, de akkor is tartjuk Önnek a kapcsolatot, ha éppen nincs érdeklődés ingatlanára és nem történik semmi számottevő.

Kiadó lakás

Bérbe adná ingatlanát?

Állatvédelem

Az ÚjraOtthon az állatvédelem szolgálatában is!

Szolgáltatásunk igénybevételével Önnel együtt segíthetünk és esélyt adhatunk a bántalmazott és kiszolgáltatott állatoknak. Minden sikerdíjunk 5 vagy 10% – val kóbor állatok ivartalanítását vagy kóbor –  sérült állatok ellátását, rehabilitációját, hogy aztán majd Ők is újra otthonra találjanak!

Így lett a nevünk ÚjraOtthon! Ha minket választ életet menthet, esélyt adhat plusz költségek nélkül! Ez nem csak marketing alapú plusz szolgáltatás, ezek MI VAGYUNK.

Sipos Erika & Sipos Vivien - Ingatlanos testvérek

Összehasonlítás