DUNAKESZIN, EGYSZINTES, ALACSONY REZSIJŰ, ÚJSZERŰ, KÉT KÜLÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZBÓL ÁLLÓ INGATLAN NAGY TELEKKEL ELADÓ.

Irányár 163,0 M Ft
Eladó

4129

Ingatlan azonosító (ID)

177 m2

Méret

2

Fürdőszoba

Leírás

DUNAKESZIN, EGYSZINTES, ALACSONY REZSIJŰ, ÚJSZERŰ, KÉT KÜLÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZBÓL ÁLLÓ INGATLAN NAGY TELEKKEL KÖLTÖZÉS MIATT ELADÓ.

A Tulajdonos 3 hónap alatt vállalja az ingatlan teljes befejezését.

A Tóváros szomszédságában álló 1093 nm-es telken, sok lehetőséget magában rejtő ingatlan akár több generáció számára vagy vállalkozásra is alkalmas.
A NAGYHÁZ jelenleg is lakott része 2011-ben épült. A lakóterület mérete 84 nm + 24 nm fedett terasz. Egyterű nappali + étkező + teraszkapcsolatos konyha (falba tolható tolóajtóval leválasztható), külön nyíló hálószoba fürdőszobával, előszoba, külön WC, tároló.

A hozzáépítés 2023-ban készült el (jelenleg hőszigetelt szerkezetkész állapotban van), ennek lakóterülete 41 nm + 25 nm zárt gépkocsi tároló. Ide két hálószoba és fürdőszoba lett tervezve. Ez az épületrész önállóan is használható, nem muszáj összenyitni a meglévő résszel.

A térkövezett kocsibeálló elektromos úszókapuval megközelíthető, több autó számára is alkalmas.

A ház falazata 44 cm vastag Porotherm kerámia + 10 cm grafitszigetelés. Belmagasság 280 cm, a födémszigetelés 30 cm kőzetgyapot, az aljzatban 10 cm lépésálló szigetelés van. Tetőfedés Bramac cseréppel. A nyílászárók prémiumminőségű háromrétegű fatokos nyílászárók, mindegyiken motoros alumínium redőny és elhúzható szúnyogháló van. Fűtés: kondenzációs gázcirkó, padlófűtés (hálószobában + falfűtés, fürdőszobában + radiátor). A nappaliban cserépkályha vagy kandalló építhető (akár vízteres is).

A beltéri ajtók és a beépített konyhabútor is fából készültek.

A külön nyíló hálószobában beépített üveg tolóajtós gardróbszekrény biztosítja a pakoláshoz a teret.

A házat tágas, világos terek, átgondolt elrendezés jellemzi, már a tervezésnél is szempont volt az alacsony energiafelhasználás.

A KIS HÁZ régen épült, nagyméretű 30-as téglából, ezért 2014-ben a falak utólagos lemezes vízszigetelést kaptak, és 2023-ban teljeskörű felújításon esett át. Ennek keretében a teljes tetőszerkezetet lecserélték, Terrán Synus cserépfedéssel, koszorú épült, az aljzat 10 cm hőszigetelést kapott, a nyílászárók prémium minőségű háromrétegű műanyag nyílászárókra lettek cserélve.

Az épület csatornázott, a vízvezeték cseréje a gerincvezetéktől megtörtént, az elektromos vezetékek is korszerűsítésre kerültek. Az esővíz elvezetés megoldott.

A homlokzati szigetelés 10 cm, a födém szigetelés 20 cm – mindkettő kőzetgyapot. A kéményt újra rakták, bélelve is van. Fűtése jól működő cserépkályhával megoldott.
A födém burkolása, hőszigetelése, a villanyszerelési munkálatok, valamint festés és burkolás már az új tulajdonosra vár.

Az ingatlan saját részre készült, ezért mind a nagy ház építésénél, mind pedig a kis ház felújítása során minőségi alapanyagokat választottak és a kivitelezés minőségében sem kötöttek kompromisszumot.

Jelenleg is folyamatban van a kertből az építkezés nyomainak eltüntetése, tereprendezés.

A kertben két nagy fa és szőlő is van. A kertépítést fúrt kút segíti. Föld alatti esővíz tároló kialakítását megkezdtük, a hely rendelkezésre áll.

A nagy kert a házak elhelyezkedésének köszönhetően jól tagolható, a kisebb épület akár teljesen leválasztható kényelmes kertrésszel.

Az ingatlan per és tehermentes!

Jó szívvel ajánlom ezt az ingatlant, jól megtervezett, kiválóan élhető, több lehetőséget magában rejtő paraméterei miatt!

Dunakeszi dinamikusan fejlődő város, kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közel Budapesthez, de mégis távol a főváros zajától.
Bővebb információért, megtekintésért várom hívását a hét minden napján.

Újra Otthon – Magyarország első állatvédelmet támogató ingatlanirodája.
Megfizethető, reális sikerdíjak, ügyfélbarát feltételekkel.
Minden sikeres értékesítés után befolyt sikerdíjunk 5- 10%-át egy állatmentő civil szervezet felé továbbítunk.
Segítsünk együtt – választásoddal Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy Ők is újra otthonra találjanak.

Cím

Cím: Dunakeszi
  • Ország: Magyarország
  • Megye: Pest megye
  • Irányítószám: 2120
Megnyitás a Google Térképen

Kapcsolat

Sipos Erika

Ingatlanügynök
1132 Budapest Visegrádi utca 47/b
(+36) 30 453 5029
info@ujraotthon.hu
Egyéb ingatlan